Ledsen tjej AB

Denna dag har börjat förjävligt. Är så trött att jag knappt kommer upp ur sängen. Glömt busskortet hos Lisa så jag får tjuvåka till stan för att sen betala 58 kr på tåget till Nödinge. Förutom att tåget inte kommer iväg pga växel och signalfel i gamlestan. Tåg inställt väntar på nästa och nästa. Tre tåg senare kommer det iväg äntligen. Kommer till jobbet och blir skit depp. Är så jäkla ledsen idag. Och vet inte varför. Känns som om att man kommer bryta ihop när som helst.. Må denna dag gå fort så jag bara kan åka hem och gosa i soffan...

Orkar Inte, Men Bör ändå

Nu har jag gjort klart min första vecka på Mitt nya jobb.. eller jag har gjort klart min första femdagars vecka.. Hoppar in extra imorgon också.. och på söndag.. För att slippa på måndag morgon. Gött när man kan göra så.
Det är ett städ som skall vara klart kl 8, vet inte hur lång tid det tar när jag e själv så vågar inte riktigt så tar det på Söndag ist. Funtar på MRL halv 1 på söndag o sen dra dirre till jobbet.. Ligger ju grannar.. När man ändå är i krokarna liksom ;)
 
Är Heeeelt slut i hela kroppen och i huvudet. Är för dte första inte van vid att gå upp såpass tidigt som jag gör. (mellan 04.20-05.00) Och för det andra är jag inte van vid att röra på mig HELA dagarna. Det blir nån ciggpaus härodär och nån lunch men sen e det högsta växel. Men det ska väl nog gå bra till slut ska vi se :)
 
Så Nu blev jag övertalad till att ta mig till gymmet som jag inte har rokat på hela veckan. Nog lika bra o ta tag i det. Kanske kan bli två träningsdagar denna veckan iaf :) 
har varit alldeles för trött denna veckan för att ha orkat.. somnat eftermaten i soffan varje dag..  Hoppas jag vänjer mig kvar vid detta SNART... Vill inte vara konstant trött..

FrökenGullvert.blogg.se

Nu har jag bestämt mig för att ta tag i mitt liv och börja träna. Detta är snarare en öppen dagbok för alla att läsa och ingen blogg. Uppskattar Pepp och stöd, men onödiga kommentarer kan du behålla för dig själv tack :D

RSS 2.0